گالاکتوزمی یک اختلال نادر اتوزومال مغلوب است. شایعترین نوع گالاکتوزمی، نوع کلاسیک است که حاصل نقص در آنزیم کبدی گالاکتوز فسفات یوریدیل ترانسفراز میباشد. شیرخواران مبتلا، هنگام تولد طبیعی به نظر می رسند، اما در طی روزهای اول پس از تغذیه با شیر حاوی لاکتوز، علایم شامل تهوع، استفراغ کاهش وزن در آنها پدیدار شده به سرعت پیشرفت می کند. تجمع متابولیت های فعال گالاکتوز -1- فسفات دارای اثرات سمی بر اندام های مختلف مخصوصا کلیه ها، کبد، سیستم عصبی چشم ها می باشد. درنتیجه علایم درمراحل بعدی شامل کاتاراکت زردی هپاتومگالی سیروز در نهایت عقب ماندگی ذهنی میباشد.
در این وبینار ما به آشنایی با یافته های جدید و چالش ها در بیماری گالاکتوزمی کودکان می پردازیم.
زمان برگزاری این وبینار: پنج شنبه 20 آبان 1400 میباشد.
پرسش و پاسخ 10 دقیقه پس از اتمام برنامه
وبینار با حضور فعالانه شرکت کنندگان خود برگزار میشود و بازخورد شرکت کنندگان از طریق پرسش پاسخ ثبت میشود و اعضای محترم در انتهای برنامه میتوانند سوالات خود را مطرح نمایند. برای شرکت در این ویبار فقط کافیست به لینکی که در همین پست نیم ساعت پیش از شروع برنامه قابل نمایش میشود کلیک کنید و مستقیما بدون هیچ ثبتنامی وارد کلاس شوید.
این برنامه دارای امتیاز باز آموزی3 است و برای پزشکان عمومی، متخصصین کودکان، فوق تخصص گوارش کودکان و برخی از رشته های فوق تخصصی کودکان می باشد. لازم به ذکر است تنها به 150 نفر اولی که از طریق سامانه جامع آموزش مداوم پزشکی کشور ثبت نام کنند تعلق می گیرد و بقیه مشمولین بدون دریافت امتیاز بازآموزی میتوانند در برنامه شرکت نمایند.
این برنامه در لینک ذیل برگزار میشود و برای ورود به برنامه نیاز به نصب هیچ نرم افزاری نیست و سامانه تحت وب میباشد.
شروع: پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۲۰ ۰۹:۰۰
پایان: پنجشنبه ۱۴۰۰/۰۸/۲۰ ۱۲:۰۰
مطالب همسو با این مطلب
فرامرز فتوره چیان
پنجشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۰ - ۰۲:۱۱
Thank you so much for your comprehensive lectures